Partyballon Blog:
Babaváró partykellékek – gender reveal party, avagy kislány vagy kisfiú a baba?

A baba érkezésének bejelentésén túl, már csak a “fiú vagy lány babaváró parti” szólhat nagyobbat, ami napjainkban egyre népszerűbb. Angolul a gender reveal party-ként emlegetett buli kényege, hogy az ifjú szülők látványos formában adják a világ tudtára, hogy kislány, vagy kisfiú érkezik-e a családjukba. A baba neme tehát látványos módon derül ki, például:

  • lufi robbantással (a kipukkasztás pillanatában kék/rózsaszín lufik vagy konfetti száll fel egy Fekete lufiból)
gender,babaváró
  • konfetti ágyúval (belül rózsaszín vagy kék konfettit rejtenek, és csak az adott pillanatban derül ki, hogy melyik lapult benne)
gender,babaváró
  • a dekorációhoz ilyen esetben mindkét nem színeit be kell dobni, lehetőleg egyforma arányban, hogy ne derülhessen ki idő előtt pl abból, melyik szín van túlsúlyban. Használj zászlófüzéreket, tányérokat, terítőket, poharakat, lufikat és varázsold a helyszínt igazán babássá.

A gender-partik dekorációja izgalmasak, megadják az esemény hangulatát. A kék és rózsaszín dekoráció és asztalteríték igazi babaváró hangulatot varázsol a party helyszínére! Díszítsd fel a gender partit rózsaszín és kék gender party kellékekkel, várd a vendégeket és élvezd a lelepleződés örömteli pillanatait!
Ötletekért hívj minket: +36 70 455 2430