Partyballon Blog:
Halloween party – ijesztően jó partidekorok!

Idén is közeleg a Halloween ünnepe, ami egyre népszerűbb ünnep hazánkban is. Szó szerinti fordításban ez a Mindenszentek előtti estét jelenti, amely – talán kevesen tudják – ősi kelta ünnep. Gyakorlatilag a nyár végét ünnepelték ezzel a nappal és hódoltak a Napisten és a holtak Ura előtt. Nekünk ez egy picit talán már mást jelent, de nincs is ezzel semmi baj.

A halloween ünnep legismertebb jelképe a faragott töklámpás már évszázadok óta. Jack-lámpaként is ismerhetik páran, és ez kettős célt szolgált: egyrészt távol tartotta a gonosz szellemeket, másrészt pedig így világítottak a halottak szellemeinek, hogy azok hazatalálhassanak.

Több országban ilyenkor különféle jelmezbe bújva édességet gyűjtenek a gyerekek, de nálunk jellemzően inkább a szórakozás, ünneplés hangulata maradt meg. Gyakorlatilag egy kiváló lehetőség a gyerekek számára, hogy boszorkányos, ijesztő ruhákba bújva bulizzanak, játszanak.

Ha Te is Halloween-i bulit szervezel, akkor nálunk a helyed!

Összegyűjtöttünk egy csomó dekorációt, amivel hangulatossá és igazán ijesztővé, vagy épp viccessé varázsolhatod a buli helyszínét!

Amit mindenképp ajánlunk:

Girlandot, és rojtos figurákat  ezek tárolása egyszerű, így jövőre is egyszerűen előkapható a dobozból.

Lufit és léggömböt – mert hangulatos és dekoratív

Halloween cukorka gyűjtőt – ha ti is házalnátok egy kis édességért

Az elmaradhatatlan pókot

Halloween spriálos függőt és lampionokat

Halloween bannert

Ha bármit hiányolsz, nézz szét még itt , vagy hívj minket telefonon, mindent beszerzünk, amire szükséged lehet! Telefonszámunk: +36 70 455 2430