Partyballon Blog:
Szülinapi dekorációból sosem elég! Parti kellékek azonnal!

Dobd fel a szülinapi party helyszínét lufival és egyéb dekorelemekkel! Szervezz olyan bulit, amiről évek múlva is beszélnek! A dekort mi adjuk hozzá, készletről, azonnal. Rendelés esetén akár már másnap nálad lehet, hiszen minden termékünk készletről elérhető! 

A születésnapok talán az év legfontosabb eseményei – najó, karácsony után mindenképp. Legyen szó gyerekről, vagy felnőttekről, mindenki szereti megünnepelni ezt a napot akár egy klassz szülinapi parti keretében. Egy jó szülinapi party, vagy egy lazább ünneplés is szóba jöhet, hiszen nem feltétlenül kell kerek szülinapot tartani. Ma már a kevésbé kerek számokhoz is tartozik olyan dekoráció, amely garantáltan feldobja a szobát, kertet, vagy termet, ahol gondtalanul partyzhatunk!

Persze kiemelt figyelem jár a kerek születésnapoknak, hiszen, mégiscsak az egyik évtizedből a másikba lépünk át, ezt pedig szuper dolog megünnepelni!

Party dekorboltunkban az alábbi „kerek” alkalmakra találsz lufit, vagy egyéb kiegészítőt (pl gyertyát, poharat).

Első születésnap

18. születésnap

20. születésnap

25. születésnap

30. születésnap

40. születésnap

50. születésnap

60. születésnap

70. születésnap

80. születésnap

Ha minden termékünket meglesnéd a témakörben, azt ide kattintva teheted meg!

Hiszen a hatodik, tizediktizenkettedik vagy akár az 55. szülinapra is tudunk lufit mutatni 😊

A választékunk lefedi a teljes emberöltőt – ha valamit azonban mégsem találnál, kérlek ne csüggedj, fogd a telefont és hívj minket, mindig készséggel állunk rendelkezésedre a +36 70 455 2430-as telefonszámon!

De vegyünk át néhány dekorációs ötletet kerek évszámokra!

Egy kerek évszámos bulinál nagyon sok lehetőségünk van, hiszen dekorációk garmada áll rendelkezésünkre! Az általános party kellékeken kívül az ünnepelt életkor számának megjelenítése is nagyon népszerű – ezt általában lufikon, girlandokon tehetjük meg legegyszerűbben, de nagyon népszerű az ünnepelt „beöltöztetése” is. Vegyünk például egy 40-es fiatalember születésnapi partiját. 

Adott ez a 40-es nyakkendő, ami garantáltan jól áll mindenkinek:

Vagy ez a klassz kalap, ami úgyszintén elengedhetetlen party kelléknek tűnik:

Szolidabb kellék-igény esetén a partyszalagot tudjuk ajánlani.

Gondoljunk a helyszínre!

Ne feledkezzünk meg a füzérekről sem – válasszunk a buli, és az ünnepelt stílusának megfelelőt.

Jöhetnek a 40-es számos lufik! Ne feledjük, ez csak a fiús kivitel, ha hölgy az ünnepelt, neki is van ajánlatunk 😊

Szülinapi dekoráció kerek évszámokra – az ünnepi asztal

Nem feltétlenül kell ezt sem túlgondolni, az egyszerű party poharak mellé (bár van szülinapos pohárkínálatunk is természetesen), a szülinapi tányér azért jól mutat.

Ne feledkezzünk meg a szalvétáról, melyek minden esetben feldobják az összképet legyen szó bármilyen szülinapi partiról!

Természetesen az elmaradhatatlan torta is napirendre kerül – különösen a kerek évfordulókon „illik”, hogy legyen, bár talán minden születésnapra dukál legalább egy pici 😊  Természetesen van lehetőség számos gyertyát választani! 

Talán a rengeteg kellék felsorakoztatása közben ki is felejtettünk valamit, de így is jól átlátható, hogy a lehetőségek tárháza határtalan, különösen, ha nálunk vásároltok be a partyra! Szívesen adunk ötleteket, ha felkerestek bennünket, hiszen party kellékekben abszolút otthon vagyunk, így, ha esetleg nagyobb „durranást” terveztek, akár teljes dekorációval, lufikapuval, vagy elengedhető környezetbarát héliumos lufisereggel is állunk rendelkezésetekre. És ki tudja még mivel!? Tégy minket Te is próbára!

Telefonszámunk: +36 70 455 2430